top of page

Ajánlások

zsofi_300x300 (1).png
Új projekt.png
Új projekt (1).png

Szendrei Berta Zsófia

kranioszakrális terapeuta, oktató, gyógytornász 

A mélyen rejlő összefüggéseket kutató és átlátó, alapos, elhivatott ember és szakember. Szívből ajánlom minden téren!

2

Mezei Gábor

belsőépítész, bútortervező

Azon cseppet sem csodálkozom, hogy neurotikus vagyok. A XX. század erre igen alkalmassá teszi az ember. Mert már az elődeink sorsa sem volt békemenet. 
Néhány évtizeden keresztül próbálkoztam pszichoanalitikusokkal. Volt köztük remek is, de a hétköznapi  felszínen maradásnál többet aligha sikerült elérnünk.
Nem emlékszem, mikor és hogyan ismerkedtem meg Csermely Mártával. A memórián szerencsére pocsék.
A vele való együttműködés azonban tartósabb javulást okozott. Hogy miként működik a dolog, fogalmam sincs. Számomra elegendő, ha az eredmény jó. Tudományos magyarázatok nélkül is.
No és persze igencsak kedvelem Csermely Mártát.

2022 elején.

3

Stadler Ágnes

logopédus, kranioszakrális terapeuta

Jó magam a kranioszakrális képzést pont azért is kezdtem meg, mert logopédusként vonzó volt számomra, hogy ebben a képzésben fogszabályozós szakember is oktat. Csermely Mártát az eltöltött  két éves képzés alatt olyan embernek ismertem meg, aki maximálisan elkötelezett a szakmájának és a kranioszakrális terápiának is. Magas szakmaiság mellett igen segítőkész ember, széles látókörrel segít a hozzá forduló pacienseknek. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

4

Dr. Bajnok Éva 

orvos, gasztroenterológus

Csermely Doktornőhöz a kíváncsiságon túl egy állandó fej és hátfájás miatt mentem, mert egy előadásában hallottam az állkapocs eltérései okozta problémákról és a craniofaciális terápiás lehetőségről. A fogak és állkapocs eltérés rendezésén túl sokkal többet kaptam: egy olyan megértő, elfogadó és biztonságot adó légkört, vezetett meditációt, melynek során új dimenziók nyíltak meg számomra, ráláttam a problémámra és az alkalmazott relaxációs technikának köszönhetően rögtön és tartósan javultak a panaszaim. Jó érzés tudni, ha ismét elakadok valamiben bizalommal fordulhatok Hozzá.

Mezei Gábor testemonial
Szendrei Zsófi testemonial
Stadi Ági tstemonial
Bajnok Évi
bottom of page