top of page

Hivatásom

Szakmai életemet orvosként kezdtem el – szorosan kötődve családi hagyományainkhoz. Szűkebb szakterületemmé a fogszabályozást választottam, amelynek művelésével eddig már harminc évet töltöttem el.

Negyvenes éveim első felében figyelmem a fizikai test felől mindinkább a lelki és szellemi síkok felé fordult. Most tudom, hogy utam a fizikai és szellemi gyógyulás komplex támogatása.

A test szintjén – orvosként – az állkapocsízület és a rágórendszer van figyelmem fókuszában. E rendszerek kiegyensúlyozott működéséhez segítem a hozzám fordulókat. Mivel a test egység, tevékenységem nem torpan meg a fej-nyak határánál, az egész rendszerrel kapcsolódom.

A testi jelenségek mögött megbúvó okok hálózatára világít rá - az életemben egyre nagyobb teret betöltő - integrált kranioszakrális terápia rendszere. Ez a terápia a test öngyógyító rendszerét támogatja. Kranioszakrális terapeutaként több mint öt éve, képzőként több mint két éve tevékenykedem.

 

Szupervízorként és alternatív terapeutaként több mint tíz éve dolgozom. Saját szakmai személyiségem fejlődését szintén szupervíziós és segítő folyamatok támogatták. Meggyőződésem, hogy az egészségügyben dolgozók és alternatív terápiás szakemberek testi, lelki, szellemi egyensúlyának megőrzése érdekében nélkülözhetetlen a szakmai tevékenységüket kísérő, valamely holisztikus, támogató folyamat.

Mind a kranioszakrális terápiában, mind a szupervíziós folyamatokban a morfogenetikus mező hálózatának segítségével jutunk a helyzet megértéshez szükséges információkhoz. Ez segít minket a tudatosodásban és hozzásegíti rendszereinket az öngyógyuláshoz.

bottom of page